Fotograf KjoveFoto starter op i Fredericia

D. 1. september slår dørene op til en ny fotograf i Fredericia. Fotograf KjoveFoto. Den primære person bag virksomheden er mig – Lise Kjove – der med et dedikeret fokus på kvalitet, service og fleksibilitet ønsker at give mine kunder i trekantområdet en foto session der ikke bare giver dig et kvalitetsbevidst produkt, men også en oplevelse.

Hvem er jeg – hvad er KjoveFoto?

Jeg er en engageret fotograf. Ud over at fotografering er min passion, er jeg uddannet arkitekt og designer. Jeg har derfor stor erfaring inden for efterbehandling og redigering af fotografier, billeder og andet grafisk materiale. Foruden dette, er jeg certificeret bryllups- og portræt fotograf ved  Port Elizabeths bedste fotograf og fotoskole – Wright Photographic Studio.

Jeg arbejder aktivt og kreativt med lysindfald, eksponering, vinkler og opsætninger. Jeg skaber gerne opsætningen men jeg lader også scenen skabe sig selv, og fanger derefter det naturligt opståede øjeblik. Du vil gennem fotoseancen opleve mig som en perfektionistisk og yderst kvalitetsbevidst fotograf, der til hver en tid vil give den tid som et fuldendt fotografi kræver.

I mellemtiden er du velkommen til at følge, dele eller like vores facebook side, hvor vi løbende vil poste fotografier, der forhåbentligt, kan give dig et indtryk af, hvad fotografen tilbyder. Ligeså er du velkommen til at se mit portfolio, som løbende vil blive udbygge frem mod åbningsdagen.

 

Close Menu